Pagina’s maken

Terug naar hoofdmenu

Klik op Pages en kies Add New.

Het bovenste vakje is voor de titel, het onderste is voor de inhoud, de tekst en de plaatjes. Het bewerken van een pagina is vergelijkbaar met het werken in Word.

Als je klaar bent klik op Publish

Om een pagina aan te passen kies je Pages, als je dan met de muis over één van de pagina's heen gaat verschijnt de optie "edit". Kies deze en je kan aan de slag.

Als je klaar bent klik op Publish

Bijzonderheden

Witregels tussen de zinnen: Soms zal je merken dat als je op de enter knop drukt je twee regels ruimte tussen de zinnen krijgt.

Probeer eens tegelijk de shift knop en enter als je geen ruimte tussen de zinnen wil

Kijk altijd even online hoe het er uitziet

Pagina volgorde veranderen

Afhankelijk van je website kun je de volgorde op een van de volgende manieren veranderen:

- Via het menu ' Menus' bij Appearance. Ga met de muis op de grijze balk van een pagina staan. De muis veranderd in een kruisje. Klik en sleep de pagina naar boven of naar onderen al naar gelang je hem wilt hebben.

Klik daarna ' Save menu'

Pagina’s maken
Tekst toevoegen
Plaatjes toevoegen
Filmpjes toevoegen

Algemene settings
Terug naar hoofdmenu