Plaatjes toevoegen

Terug naar hoofdmenu

Ga naar Pages en open de pagina waar je een plaatje of tekst wilt hebben

Klik met de cursor in het tekstveld.

Klik daarna op het vierkantje naast upload/insert om plaatjes in te voegen.

Kies browser uploader. Je kan nu een plaatje van je computer uploaden.

Lukt het niet probeer dan Flash uploader

De titel van het plaatje, wat er verschijnt als je met de muis over het plaatje gaat en de omschrijving.

De link url kun je uitzetten (None). Deze geeft anders een nieuwe pagina met alleen het plaatje als je er op klikt.

Je krijgt daarna enkele opties waar je het plaatje wilt hebben (links, recht of in het midden) en hoe groot het moet worden.

Klik op ‘insert into post’

en daarna ‘publish’. Kijk dan even op de website hoe het eruit ziet en maak eventueel veranderingen door linksboven op het plaatje te klikken op het ‘schilderij symbooltje’.

Auteursrecht op afbeeldingen en tekst
Alles wat je moet weten i.v.m. copyright kun je vinden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Auteursrecht

Het liefst heb je natuurlijk je eigen foto's maar er zijn ook databanken met heel veel illustraties en foto's die je kunt kopen voor een redelijke prijs.

Pagina’s maken
Tekst toevoegen
Plaatjes toevoegen
Filmpjes toevoegen

Algemene settings
Terug naar hoofdmenu