Free-Spirit-retreat Griekenland

15 – 20 september Lefkada Griekenland

Op de catamaran Yemaya van kapitein Deep reizen we naar prachtige eilanden, bezoeken we verlaten stranden, trotseren we de zee en leren we meer over de diepte en hoogte van ons eigen bestaan. Een van de thema’s die we aandacht willen geven is het onderzoek naar de kwaliteit van het vrouwelijke.

Wat kun je verwachten?
Zeiltocht langs verschillende Griekse eilanden. Wandelen en zwemmen op bijzondere plekken. Een programma met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Vegetarische maaltijden en snacks. Tijd voor jezelf.

De boot:
Yemaya is een grote catamaran met 4 kajuiten met een 2 persoonsbed. Er is een kleine keuken, toilet en douche, een woonkamer en een overdekt achterdek.

De crew:
Deep Boel is een zeer ervaren schipper. Met zijn boot Yemaya vaarde hij de hele wereld over. Samen met zijn zus biedt hij mindfulness reizen aan.
Amber Schulze heeft jarenlang ervaring als Iokai shiatsutherapeut en familieopsteller en haar eigen unieke Essentiewerk waarin ze doet wat nodig is om de energie vrij te laten stromen, voor de groep en het individu.
Atmani Blok is kunstenaar. Hij houd ervan een ondersteunende rol te hebben, af en toe muziek te maken en zijn eigen unieke inbreng toe te voegen.

Prijzen

Kajuit groot:€900,- Een persoon (€750,- pp 2 personen)
Kajuit normaal:€850,- Een persoon (€700,- 2 personen)
Tent (voordek):€650,- 1 persoon (€550,-pp bij 2 personen)
Achterdek:€550,- 1 persoon (€550,- 2 personen)

Incl. bootreis, 5 nachten aan boord. Vegetarische maaltijden en snacks aan boord. Workshops.
Excl. eventuele terrasjes of diners aan land. Excl. vliegreis naar Griekenland.

Aanmelden:
Mail naar atmanii@gmail.com