Sjamanistische healing

Sjamanistische healing

Sjamanistische healingDoor het energetische lichaam schoon te maken of weer in beweging te brengen hoeft spanning niet tot uiting te komen in het fysieke lichaam. Je kunt een sjamanistische healing boeken als regulier onderhoud voor jezelf of als je :

  • Last hebt van neerslachtigheid.
  • Meer richting zoekt in je leven.
  • Meer levenskracht wil.
  • Last hebt van onbestemde fysieke of emotionele klachten.
  • Heldere focus mist.
  • Steeds het gevoel hebt dat er iets mist.

Orion inwijding en Anchanchus healing

Een Orion inwijding brengt je energetische lichaam in afstemming met de sterren van de gordel van Orion. Door deze inwijding verbind je jouw energetische lichaam weer met het universum.

De Anchanchus healing is verbonden met het sterrenbeeld Pleiaden, meestal te zien als 7 sterren bij elkaar in een klein cluster. De Anchanchus healing reinigt je toekomstige levenspad. 7 paden, elke verbonden aan een ster, worden gereinigd met een roos.

Een sessie met een inwijding en een healing duurt ongeveer een uur. 

Meer informatie: 06-11107052 of info@atmani.nl

Muki healing en Hucha rumi (aura cleaning)

De Muki healing reinigt het buikgebied. Veel emoties en overbodige ballast dragen we mee in onze buik. Tijdens de behandeling werken we in en op de buik en vragen de hulp van de Muki’s, energetische schoonmakers, om deze weer vrij te maken.

Hucha is het Quechua woord voor zware energie. Heb je een moeilijke tijd  achter de rug of heb je bijvoorbeeld een stressvolle baan dan kan het zijn dat je aura vol zit met deze zware energie. Door middel van de speciale hucha stenen pellen we deze energie van de aura af.

Meer informatie: 06-11107052 of info@atmani.nl

Atmani

Atmani studeert Sjamanistische healing bij Martijn Stevens. Hij volgde de studeerde Humanistische psychologie aan de Osho Humaniversity, is AUM meditatie begeleider en creëert eigentijdse meditaties en rituelen.

Een sjamanistische healing is complementair aan reguliere westerse geneeskunde. Raadpleeg altijd een arts bij serieuze lichamelijke of geestelijke klachten.

Wat is sjamanisme?

Sjamanisme komt in vrijwel alle oorspronkelijke culturen voor; in Siberië, China, Afrika, noord- midden- en zuid amerika en ook in het voor-christelijke Keltisch europa kenden we sjamanistische geneeswijzen. Sjamanen kunnen werken met heilige planten en kruiden, met dans en zang, met trance en met rituelen. Ook werken sjamanen vaak met geesten en entiteiten, de beneden- en de bovenwereld.

De healingen die Atmani geeft komen rechtstreeks van de Inca traditie uit de bergen van de Andes. Op de vlucht voor de spaanse overheersers hebben de afstammelingen van de Inca’s deze tradities eeuwenlang bewaard op de onherbergzame hoogtes van de bergen. Pas 50 jaar geleden, toen de gletsjers gingen smelten, was de tijd aangebroken om hun leer actief te gaan verspreiden zoals was voorspelt in een visioen.

Het Inca sjamanisme verbindt het energetisch lichaam met  het grote geheel; de sterren, de planeten, de melkweg en zelfs andere melkwegstelsels vormen een integraal onderdeel van de healings. Op deze manier wordt het energetisch lichaam weer in harmonie gebracht met het universum.