Tarotspel


Tarot voor groepen

Tarot voor groepen is een verdiepend gezelschapsspel onder leiding van  Atmani Blok. Door tarotkaarten aan elkaar uit te delen ontdek je op speelse en verrassende wijze nieuwe kanten van de andere deelnemers én jezelf. Iedereen kan het spelen en gedurende het spel leer je meer over de oorsprong en de symbolische betekenis van de tarot. Tarot voor groepen is ideaal om elkaar beter te leren kennen op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, verjaardag of groepsuitje.

Tarot voor groepen kun je spelen  met 4 tot 16 deelnemers vanaf 16 jaar en duurt ongeveer 2 uur. Heb je een gelegenheid en wil je een keer een verdiepend spel met elkaar spelen? Neem dan contact op met Atmani info@atmani.nl of telefonisch 06-11107052

Wat is tarot?

De tarot is een set kaarten die je kunt zien als een boek over de belangrijkste thema’s van het leven. Verdeelt in 78 hoofdstukken die allemaal door elkaar geschud zijn. Door met een bepaalde intentie een kaart te trekken krijg je inzicht in een vraag. Je kunt de tarot op eindeloos veel manieren gebruiken.

Waar

Het spel kan gespeeld worden op een door jou te bepalen locatie waar we rustig met elkaar rond een tafel kunnen zitten. Dat kan zijn een rustig café of bij iemand thuis.

Atmani Blok

Atmani ontwikkelde het Tarotspel voor Groepen jaren geleden en speelde het sindsdien met mensen met zeer uiteenlopende achtergronden en uit allerlei verschillende culturen. Hij is muzikant, kunstenaar en meditatieleraar.