Workshops

Ancestor Ritual

Actief meditatie ritueel ontwikkeld en begeleid door Atmani Blok en Atten van der Vlugt. In dit ritueel gaan we 7 stappen terug in de tijd op bezoek bij onze voorouders. Door middel van dans en beweging komen we in een trance en krijgen we de kans oude familiegeheimen te herkennen en te helen.

Duur ongeveer 2 1/2 uur

Boeken voor groepen vanaf 10 personen. 

Prijs 45 euro p/p

 

Buffalo Wish Dance

Sjamanistisch ritueel ontwikkeld en begeleid door Atmani Blok en Atten van der Vlugt. Wat is de wens van de witte buffel? De individuele, de tribale en de collectieve ziel worden aangesproken door middel van dans, stilte en geleide meditatie.

Duur: ong 2 1/2 uur

Minimaal 10 personen: Prijs 45 euro p/p

Boeken: 06-11107052

 

Vuurdans meditatie

Actieve meditatie in 5 fases. Vuurdans helpt het innerlijk vuur op te stoken en de levensenergie te laten stromen. Wanneer het lichaam gevuld is met energie neem je de tijd om deze stromende energie waar te nemen. 

Duur: ongeveer 1 uur

Minimaal 6 deelnemers. Prijs 25,- p/p

Boeken: 06-11107052 of info@atmani.nl

Merkavah Heart Understanding

De merkavah of davidster is een eeuwenoud symbool welke in culturen over de hele wereld gebruikt wordt. Het symbool van twee piramides die elkaar in balans houden kan gezien worden als het evenwicht van de tegendelen; dag en nacht, man en vrouw, goed en kwaad. In de Merkavah hart meditatie workshop onderzoeken we onze innerlijke tegenstellingen, niet met het hoofd, maar met ons hart. 

Duur: ong. 4 uur.

Minimaal 6 deelnemers. Prijs 75,- p/p